Je beseft pas wat je mist als je het niet meer hebt

Kosten

Voor een groot en klein budget
Wat kost een uitvaart? Een vraag die vaak wordt gesteld. Een uitvaart is afhankelijk van de persoonlijke wensen die gemaakt worden.
Naast het basistarief voor de uitvaartbegeleiding betaalt u voor o.a. de begrafenis of crematie, de verzorging en opbaring, het rouwvervoer, de condoleance, het rouwdrukwerk, de bloemen, de afscheidsplechtigheid, etc.
Het beschikbare budget kan belangrijk zijn voor het maken van keuzes. Er zijn voor ieder budget mogelijkheden. Het is belangrijk dat de wensen en budget in balans zijn, juist bij het organiseren van een uitvaart. De kosten van een uitvaart zijn opgebouwd uit vaste en variabele kosten. Er zijn vaste kosten, denk daarbij aan de kosten voor begraven of cremeren, gebruik van aula of kerk, leges, ect.,deze worden 1 op 1 doorberekend. Andere kosten zijn variabel en afhankelijk van het aantal genodigden. Denk hierbij aan de kaarten, consumpties, ed..

Kostenbegroting
Ook bij een uitvaart ontkomt u er niet aan: de kosten. Geen enkele uitvaart is hetzelfde zijn. Er wordt altijd met u meegedacht ook als er een beperkt budget beschikbaar is. Het is goed om te weten dat een uitvaart op maat niet perse duur hoeft te zijn. Ook wanneer u over een beperkt budget beschikt, is een bijzonder afscheid goed te realiseren.

 

 

           Een persoonlijk accent .... 
     het zit vaak in de kleine dingen

 

                                                                                       

top