In liefde gekomen, in liefde gegaan

Iemand die weet dat hij of zij gaat sterven, wil soms zelf de uitvaart met een uitvaartbegeleider bespreken. Het hebben van de regie kan zeer helpend zijn. Daarnaast kan het u en uw naasten veel rust geven als alle wensen voor wat betreft de begrafenis of crematie, de manier van opbaren, de locatie van de dienst, de muziek en veel meer details die dan zijn doorgesproken en op papier staan.

                                                                 

 

Ook als het om een ander gaat, een dierbare, kan het veel rust geven om de uitvaart en het afscheid al voor het overlijden te kunnen voorbereiden. Voor nabestaanden is het vaak bijzonder troostrijk als zij weten wat degene die overleden is heeft gewild.
Alle reden om alvast eens uw licht op te steken en te ontdekken wie en wat bij u past. Zo weet u ook wie er straks tijdens de intensieve periode tussen overlijden en uitvaart veel over de vloer komt. En kunt u een idee krijgen van de te verwachten uitvaartkosten.
Niet alles hoeft tot in details vastgelegd te worden. Het is voor nabestaanden vooral fijn om te weten wat er voor u werkelijk toe doet, zodat zij daarvoor zorg kunnen dragen

Neemt u gerust en vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in.


                                                                                                 

 

 

 

                                                            

top